Dr byen

Kom på rundvisning – DR Koncerthuset

Kom på rundvisning – DR Koncerthuset

Kig ind i DR Koncerthusets storslåede univers, og giv dine sanser en oplevelse ud over det sædvanlige. Din rejse begynder her.

Kom med på en ekstraordinær tur i DR Byen eller i DR Koncerthuset. Tag familien med til en enestående oplevelse indefra. Læs mere om rundvisning i DR.

DR Koncerthuset

30. jan. 2020 — ‘Mig & Ramasjang’ hedder en ny rundvisning i DR Byen, hvor DR Koncerthuset henvender sig til de 4-9-årige. Her kan børnene både lære …

Kig ind i DR Koncerthusets storslåede univers, og giv dine sanser en oplevelse ud over det sædvanlige. Din rejse begynder her.

DR Byen – Wikipedia, den frie encyklopædi

Bag Kulissen! Se hvordan DR laver noget af det bedste indhold til danskerne, når vi slår dørene op for rundvisninger i DR Byen. Du kommer rundt i DRs store …

Turen går til DR Byen igen: DR’s rundvisninger er vågnet …

Turen går til DR Byen igen: DR’s rundvisninger er vågnet efter coronatiden | Nyt fra DR | DR

Det har været småt med mulighederne for at komme på rundvisninger i DR, mens der har været coronarestriktioner. Nu er de væk, hvorimod gæsterne er kommet tilbage til DR Byen. Vi var med et hold rundt.

DR er klar med ny børneoplevelse i DR Byen

DR er klar med ny børneoplevelse i DR Byen | Nyt fra DR | DR

’Mig & Ramasjang’ hedder en ny rundvisning i DR Byen, hvor DR Koncerthuset henvender sig til de 4-9-årige. Her kan børnene både lære Ramasjang-universet og DR Byen bedre at kende.

Rundvisninger i DR – København – VisitCopenhagen

Guidede rundture i DR Byen | Sightseeing | VisitCopenhagen

Guidede ture hos DR Byen – bag kulissen og i Koncerthuset i København

DR-byen – KEND KØBENHAVN

DR-byen – KEND KØBENHAVN

DR Byen | Skoletjenesten

Rundvisning i DR Koncerthuset

Bag Kulissen!

Keywords: dr byen, dr byen københavn, rundvisning dr byen, dr-byen, rundvisning i dr byen, dr byen rundvisning, dr rundvisning