Facebook spil

Find og spil spil på Facebook | Hjælp til Facebook

Inden du begynder at spille spillet, kan du se detaljer om, hvilke oplysninger du deler med spillet, og hvem på Facebook der kan se, at du spiller det spil.

Se, hvordan du finder og spiller spil på Facebook.

Find de apps og spil, du har føjet til Facebook

Find de apps og spil, du har føjet til Facebook | Hjælp til Facebook

Sådan administrerer du privatindstillinger for apps, websites og spil, som du er logget på eller har oprettet forbindelse til på Facebook.

Læs mere om, hvor du kan se de apps og spil, du har tilføjet på Facebook.

Gratis spil – Facebook

Gratis spil. 270 likes. Games/toys.

Hvordan finder jeg min nylige spilaktivitet på Facebook?

Hvordan finder jeg min nylige spilaktivitet på Facebook? | Hjælp til Facebook

1. Tryk på øverst til højre på Facebook. ; 2. Rul ned, og tryk på Spil. ; 3. Under Nylig aktivitet finder du de spil, du har spillet for nylig.

Læs, hvordan du finder din nylige spilaktivitet på Facebook.

12 gamle Facebook-spil, vi alle har spillet | Woman.dk

18. dec. 2019 — 1. Word Challenge · 2. Pet Society · 3. Who Has The Biggest Brain? · 4. Candy Crush · 5. Hay Day · 6. Angry Birds · 7. Tetris Battle · 8. FarmVille.

Husker du Robot Unicorn Attack? Eller Pet Society og Tetris Battle? Vi har samlet de mest afhængighedsskabende Facebookspil, vi har spillet her. Se listen!

Det mest populære Facebook-spil – – Gamereactor

Facebook har sammensat en liste over det sociale netværks mest populære spil i 2011. Vinderen er Gardens of Time, hvor spillerne rejser i tiden for at finde …

Sådan gemmer og synkroniserer du dit spil med Facebook

Sådan gemmer og synkroniserer du dit spil med Facebook — June’s Journey Hjælp

Men du kan også gemme dit spil ved at forbinde det med Facebook. Hvis du spiller webudgaven af June’s Journey på Facebook, bliver dit spil altid gemt sammen med …

Hvordan gemmer jeg mit spil? Dit spil bliver altid gemt på din enhed, og det er ikke nødvendigt at forbinde det med Facebook. Men du kan også

Hvis jeg gemmer mit spil på Facebook, vil det spamme mine …

Vi sender aldrig nogen forespørgsler til dine venner, som du ikke selv har sendt aktivt igennem spillet. Når du spiller ved at gemme dit spil på Facebook, …

Ny pc langsom til spil på facebook – Spørg os Forum –

Men den er MEGET langsom når jeg spiller spil på facebook, man er lige ved at falde i søvn! Mit spørgsmål er: kan man gøre noget for at gøre den hurtigere?

Keywords: facebook spil, spil på facebook