Logo dinero

Hvad er den perfekte størrelse på mit logo? – Dinero

Logo – Hvad er den perfekte størrelse på mit logo i Dinero?

12. sep. 2022 — Har du problemer med at få dit logo til at se godt ud på dine fakturaer i Dinero? Se den perfekte størrelse på et logo her.

Har du problemer med at få dit logo til at se godt ud på dine fakturaer i Dinero? Se den perfekte størrelse på et logo her.

Presse – Brug for oplysninger eller interview? – Kontakt Dinero

Har du brug for at komme i kontakt med Dinero? Måske ønsker du et interview eller blot noget information? Så læs med lige her.

Regnskabsprogram » Dinero er gratis & nemt!

Med Dinero Pro, får du mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dine fakturaer. Med vores fakturadesign har du mange muligheder for at ændre tema, logo …

Nyt online regnskabsprogram? Se her! Dinero er et gratis og nemt økonomisystem til mindre virksomheder. ✓ Opret GRATIS konto her!

Flere fakturadesign » Sæt dit eget personlige præg på fakturaer

Logo og dets perfekte størrelse afhænger lidt af, om du ønsker den bedste kvalitet på print eller på online på skærmen. Ved d…

Med flere fakturadesign kan du sætte dit eget personlige præg på dine fakturaer, samt lave forskellige design alt efter, hvem du fakturerer.

Design og layout Arkiv – Dinero

Logo/firmanavn; Farve; Adressefelt; Skrifttype; Informationsbokse; Topbillede/baggrundsbillede. Bare rolig. Du behøver ikke være designer eller god til at kode.

Få svar på dine regnskabsspørgsmål i vores supportcenter. På denne side kan du finde supportartikler om design og layout.

Fakturadesigner – Lav en professionel faktura på 0,5 – Dinero

Fakturadesigner – Lav en professionel faktura på 0,5

24. jun. 2022 — Fx kan du ikke fratrække et jakkesæt, polo eller skjorte (heller ikke hvis der er logo på), hvis ikke det er nødvendigt for at udføre dit …

Fakturadesigneren er en integreret funktion i Dinero, hvor du kan lave professionelle og unikke fakturaer – over 100 skabeloner. Se hvordan.

Arbejdstøj – Sådan bogføres indkøb af nyt arbejdstøj – Dinero

Arbejdstøj – Sådan bogføres indkøb af nyt arbejdstøj i Dinero

Fremhævede integrationer. Kontolink logo med flueben … Dropbox logo med papkasse … Nem opsætning. Læs mere · MobilePay logo I blå …

I denne guide kan du se, hvordan du bogfører indkøb af nyt arbejdstøj. Arbejdstøj er et område, hvor SKAT har strenge regler. Læs mere her.

Integrationer til grafikere – Dinero

Find alle grafiker integrationerne til Dinero Regnskabsporgram her

Hvis du har en ScanNet webshop, kan du nu nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. Læs mere om integrationen og fordele her.

I Dineros regnskabsprogram er der mange integrationsmuligheder som gør din hverdag lettere. Se integrationerne til grafikere lige her.

ScanNet Integration – Få overført dine salg og ordrer automatisk

Hvis du har en ScanNet webshop, kan du nu nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. Læs mere om integrationen og fordele her.

Keywords: logo dinero, dinero logo