Nyheder forsamlingsforbud

Skærpet forsamlingsforbud og øvrige tiltag for at imødegå …

Skærpet forsamlingsforbud og øvrige tiltag for at imødegå cluster B.1.1.7 | Indenrigs- og Sundhedsministeriet

5. jan. 2021 — januar 2021: Forsamlingsforbuddet sænkes fra 10 til 5 personer. Personer fra samme husstand og nærmeste pårørende er undtaget, så længe man ikke …

Forekomsten af den mere smitssomme, britiske virusvariant, cluster B.1.1.7, er stigende i Danmark. For at bevare epidemikontrollen på sigt, er det afgørende, at smitten med denne variant begrænses. Derfor sænkes bl.a. forsamlingsforbuddet til 5 personer ligesom alle generelt anbefales at se så få som muligt.

Nyt fra myndighederne – Coronasmitte.dk

Seneste nyt fra Sundhedsministeriet | Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Regeringen forhandler i øjeblikket om en akutplan for sundhedsvæsenet med Danske Regioner. Samtidig forhandles der om delelementer med Sundhed Danmark og KL….

Se seneste nyt eller søg i arkivet over nyheder fra Sundhedsministeriet.

Fire personer kendt skyldige i at overtræde COVID-19 … – Politi

Nyt fra myndighederne

På denne side kan du få et overblik over og orienterer dig om pressemøder og nyheder i forbindelse med håndteringen af COVID-19.

Nyheder – Sundhedsstyrelsen

Fire personer kendt skyldige i at overtræde COVID-19-forsamlingsforbud | Nyheder | Syd- og Sønderjyllands Politi

2. nov. 2020 — Samtlige fire tiltalte blev mandag ved Retten i Esbjerg dømt for at have overtrådt COVID-19-forsamlingsforbuddet i forbindelse med et street …

Anklagemyndigheden er tilfreds med, at samtlige fire tiltalte blev kendt skyldige. Dog er det udelukkende de tre, der blev idømt en bøde. Anklagemyndigheden vil derfor drøfte med Statsadvokaten i Viborg, om anklagemyndigheden vil søge at anke bortfaldet af straffen for den fjerde person i sagen.

Nyt forsamlingsforbud på 5 og betydning for afholdelse af jagter

14 sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbud i Odsherred | Nyheder | Midt- og Vestsjællands Politi

9. maj 2020 — Overtrædelse af forsamlingsforbuddet straffes som udgangspunkt med en bøde på 2.500 kr. Forretningsdrivendes overtrædelser af coronalovgivningen …

14 personer blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet i Hørve i Odsherred fredag aften. Også forretningsdrivende andre steder i politikredsen er fredag blevet sigtet for overtrædelse af coronalovgivningen. Politiet fortsætter med tilsyn af både forretningsdrivende og forsamlinger i det offentlige rum.

Fem mænd er sigtet for brud på forsamlingsforbud efter gaderæs

Nyheder – Sundhedsstyrelsen

Vores pressemeddelelser og nyheder er opdelt i otte temaer, hvor du kan vælge at abonnere på det, du er mest interesseret i.

Forsamlingsforbud | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske

Modtag nyheder fra Sundhedsstyrelsen. Vores pressemeddelelser og nyheder er opdelt i otte temaer, hvor du kan abonnere på det, du er mest interesseret i.

Nyt forsamlingsforbud på 5 og betydning for afholdelse af jagter – Dansk Skovforening

Disse regler og anbefalinger gælder fortsat – dog med et nedsat antal der må forsamles til fem personer og et afstandskrav på 2 meter. Relaterede nyheder.

Fem mænd er sigtet for brud på forsamlingsforbud efter gaderæs – TV 2

18. mar. 2021 — De fem mænd, som er i 20-årsalderen, blev sigtet, efter at politiet blev opmærksom på en forsamling af biler i et industriområde nord for Ribe …

Omkring 20-30 personer var forsamlet til gaderæs i Ribe. De fleste slap væk, men fem er efterfølgende sigtet.

Forsamlingsforbud | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

Politiet gav op, da venstrefløjsaktivister og ekstreme muslimer angreb vores demonstration: Vi løb ind i en lukket gård og for at afvente busser, som ville køre …

Keywords: nyheder forsamlingsforbud, forsamlingsforbud nyheder