Om Firmarating


OM firmarating


Firmarating skaber øget gennemsigtighed i det danske erhvervsliv.

Vi leverer oplysninger om alle danske virksomheder og vores data giver et unikt 360 graders billede af hver enkelt virksomhed.

Ved at bruge platformen kan virksomhederne få større indsigt i deres forretning, og omverdenen kan få et indblik i, hvordan den enkelte virksomhed klarer sig.

På firmarating.dk får du det fulde billede af en virksomhed og kan se, hvordan virksomheden klarer sig ikke blot økonomisk men også i relation til kundetilfredshed, leverandørtilfredshed og medarbejdertilfredshed.

De tilgængelige scores kan anvendes over for forretningsrelationer og omverdenen generelt til at vise, at virksomheden er forretningsmæssig sund. Andre kan bruge Firmarating, når der skal træffes valg om ny samarbejdspartner, kunde, leverandør eller arbejdsplads.GRATIS VÆRKTØJ


Firmarating er et gratis værktøj, der er frit tilgængeligt for alle.

Virksomheder kan bruge Firmarating til at forstå, hvordan de præsterer på enkelte områder, og hvor der er plads til forbedringer.

En virksomhed kan blandt andet foretage benchmarking og sammenligne sig i forhold til en branche, holde øje med deres position i markedet og følge med i, hvordan det går i branchen.

Platformen gør det også muligt for virksomheder at følge med i deres egen progression og se, hvordan scores udvikler sig i takt med væsentlige begivenheder og få en forståelse for, hvad ændringer skyldes.HVAD VI INDSAMLER AF DATA


Vores platform trækker løbende al offentligt tilgængelig information om hver enkelt virksomhed herunder virksomhedsoplysninger og regnskabsinformationer, som vi indsamler fra CVR. For hver virksomhed beregnes en total finansiel score, der kan sammenlignes med alle andre danske virksomheder. Vi beregner også et branchetal hvor virksomhedens finansielle nøgletal sammenholdes med nøgletal i dens branche.

De to scores kan bruges at se, hvor dygtig man er i branchen og samtidig hvor god man er i forhold til alle andre virksomheder. Derudover får man en indikation af branchens profitabilitet.

Platformen fokuserer ikke blot på det økonomiske perspektiv. Den tager også den aktuelle temperatur i virksomheden og analyserer hvordan den klarer sig ved at indsamle valide bedømmelser fra kunder, leverandører og medarbejdere.