Presse
BØRSEN


Søn skal gøre John Nordens idé til en gylden forretning


Siden finanskrisen har JohnNorden, stifter af bankportalenMybanker, haft en idéom at lave et kreditvurderingssystem, så små ogmellemstore virksomhederenklerekan få lån. Sammen medsønnen Daniel Willem Norden, der bl.a. harerfaring fra Handelsbanken, Deloitte og Falck, har hanetableret Business Trust som skal udstede firma- og kreditratinger (...)

VIS KOMPLET ARTIKELSIGNATUR


Kvalitative data giver komplet indblik i virksomheder


På vejen mod at blive Danmarks første ratingbureau, der anvender kvalitative data, har Business Trust netop lanceret Firmarating.dk. Foruden finansiel information anvender platformen også kvalitative data fra internettet om SMV’er. Det giver et mere komplet indblik i forretningen til gavn for blandt andet virksomheden selv, banker og rådgivere (...)

VIS KOMPLET ARTIKELDANSK BYGGERI


Er dit firma bedst i branchen?


Firmarating er et ny onlineværktøj, der viser, hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til andre virksomheder i samme branche. Værktøjet er gratis og kan bruges af alle. Firmarating.dk giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din virksomhed klarer sig på en lang række områder. (...)

VIS KOMPLET ARTIKELDANSK INDUSTRI


Ratingportal vil hjælpe virksomheder med at finde finansiering


I de seneste år har det været hårdt for mange virksomheder at finde finansiering til nye investeringer. Det vil hjemmesiden Firmarating.dk gerne lave om på. DI følger projektet og ser positivt på alle tiltag, der gør det enklere for både små og store investorer at investere i de mange mindre virksomheder (...)

VIS KOMPLET ARTIKEL

John Willem Norden


CO-FOUNDER

jn@firmarating.dk

Linked In Profil
Daniel Willem Arendt Norden


PARTNER & CEO

dn@firmarating.dk

Linked In Profil