Søren olsson twitter

Søren Olsson (@olsson78) / Twitter

Søren Olsson. @olsson78. Sportsnørd med stort N – og så er det jo heldigt man også er sportsjournalist. Ansat på NORDJYSKE og tweeter om AL sport.

Tweets with replies by Søren Olsson (@olsson78) / Twitter

Søren Olsson. @olsson78. Sportsnørd med stort N – og så er det jo heldigt man også er sportsjournalist. Ansat på NORDJYSKE og tweeter om AL sport.

Søren Olsson on Twitter: “Herfra ønskes godt nytår til alle i …

31. dec. 2020 — Herfra ønskes godt nytår til alle i herlige mennesker. Lige som i 2020, så indleder jeg 2021 med at tage på arbejde.

Søren Olsson on Twitter: “Sidste punktum sat for mig i dette …

30. dec. 2020 — Sidste punktum sat for mig i dette mærkværdige sportsår. Håber, at 2021 bringer raske mennesker og tilskuere på stadions/i haller.

Søren Olsson on Twitter: “12 halve blev endestationen i år. Jeg …

12 halve blev endestationen i år. Jeg kunne ikke klare spegepølse nummer to, så jeg er lidt skuffet over mig selv. Nu skal den sidste snaps udryddes.

Søren Olsson on Twitter: “https://t.co/8iwodWpUVq” / Twitter

26. dec. 2020 — Søren Olsson · @olsson78. ·. Dec 25, 2020. Ja, det kan godt være, at jeg tabte to gange i Besserwisser. Men jeg vandt i snaps.

Søren Olsson on Twitter: “NORDJYSKE erfarer, at AaB betaler …

Søren Olsson · @olsson78. NORDJYSKE erfarer, at AaB betaler i omegnen af fire millioner kroner i overgangssum for forsvarsspilleren #aabinside #sldk.

Søren Olsson on Twitter: “Ingen tilskuere til lokalopgør i …

Ingen tilskuere til lokalopgør i ishockey i dag, og det er synd, for Kirill Kabanov har lige lavet en kandidat til sæsonens mål. Forrygende solotur til 1-1.

Søren Olsson on Twitter: “Det viser sig, at Momo er en …

Søren Olsson · @olsson78. Det viser sig, at Momo er en Hamburg-fan, der kom til skade i forbindelse med kampen i går. Translate Tweet.

Søren Olsson on Twitter: “Der er ikke meget andet at sige end …

Der er ikke meget andet at sige end, der er klasseforskel. Godt 40 minutter før AaB havde den første afslutning. Men de er absolut ikke blevet hjulpet på …

Keywords: søren olsson twitter