Find det rette kontorinventar til dit kontor

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget forskelligt kontorinventar der findes? Der findes en masse kontorinventar, men det er kun skønt, at der er noget for alle typer virksomheder. 

Er du på jagt efter kontorinventar, så skal du passe på, at du ikke kommer til at købe det hele. Der findes nemlig rigtig mange praktiske og smarte ting. Her kan du læse mere om, hvad der er af muligheder, når det kommer til kontorinventar.

Fodstøtter hjælper mange mennesker med at sidde korrekt

De fleste ved udmærket godt, at det er vigtigt at sidde korrekt, når de arbejder på et kontor. Det kan en fodstøtte være med til at sørge for, da den gør det nemt for personen at sidde korrekt i forhold til siddestilling, holdning og placering af fødderne. 

En fodstøtte kan gøre en stor forskel for en medarbejders komfort, når arbejdet foregår siddende i mange timer i træk. Det er muligt at få mange forskellige varianter, så der er en for alle.

Aflastningsmåtter eller ståmåtter til det stående arbejde

Hvis du ikke sidder så meget ned i løbet af dagen, men derimod står meget op, så er en aflastningsmåtte eller en ståmåtte et godt køb. Den aflaster nemlig din ryg, når du står op i mange timer. Disse måtter fås i mange forskellige farver, så der altid er en, der passer til din smag og selve indretningen.  

Pas på gulvet med et stoleunderlag

Er der hjul på kontorstolene? Så er der med garanti brug for stoleunderlag, så gulvet ikke bliver ødelagt. Der findes forskellige stoleunderlag til forskellige gulvtyper, hvilket du naturligvis bør være opmærksom på.