Gode grunde til at have en kopimaskine i virksomheden

Der er ikke længere det samme store behov for at anvende en kopimaskine, som der var førhen. Men det betyder ikke, at virksomheder helt kan undvære en kopimaskine. Der er stadig en del gode grunde til at have en kopimaskine til erhverv stående i de fleste virksomheder. Her kan du læse om flere af de gode grunde, der er. 

Kopimaskiner er med til at mindske forbruget af papir

Det kan umiddelbart lyde lidt mærkeligt, at kopimaskiner er med til at mindske forbruget af papir. Men det er ikke desto mindre sandt. Herunder kan du få en forklaring på, hvordan det kan lade sig gøre:

  • Ved hjælp fra enten en multifunktionsprinter eller en kopimaskine er det muligt at tage et papirdokument og scanne det for at lave dokumentet til et digitalt dokument. Dette digitale dokument kan sendes direkte til en e-mailadresse eller en digital mappe. Er der ydermere diverse programmer installeret, kan et scannet dokument også blive konverteret til en redigerbar fil. Begge dele er med til at mindske papirforbruget i en virksomhed.
  • Hvis en virksomhed investerer i en kopimaskine, der er i stand til at kopiere samt udskrive på begge sider af papiret, så kan papirforbruget mindskes med hele 50 %.

Spar tid med de rette funktioner

De fleste virksomheder har brug for at få udskrevet et eller andet. Det kan være alt lige fra kontrakter til manualer, tilbud og meget mere. Disse dokumenter skal typisk enten hulles eller hæftes sammen. Med den rette kopimaskine i virksomheden kan den klare disse opgaver. Derved kan medarbejderne koncentrere sig om andre ting imens.